Gençlik Spor Bakanlığı ve Türkiye Yeşilay Cemiyet Adıyaman Şubesi tarafından Gencim Geleceğim Projesi kapsamında "Gençler Mazeret Yok!" konulu konferans düzenlenecek.
Gençlik Spor Bakanlığı ve Yeşilay Cemiyet Adıyaman Şubesinin daveti üzerine Adıyaman’a gelecek Dr. Şaban Kızıldağ Gencim Geleceğim Projesi kapsamında "Gençler Mazeret Yok" konulu konferans ile gençleri motive edecek.
Uluslararası bir danışman, eğitimci, koç ve yazar olarak bu güne kadar 1 milyon insana konferans veren Dr. Şaban Kızıldağ, 23 Şubat Pazartesi günü Adıyaman’a geliyor. Türkiye Yeşilay Cemiyet Adıyaman Şubesi Başkanı Hakan Özöncel yaptığı açıklamada, “Geleceğin Adıyaman’ını ve geleceğin Türkiye’sini inşa edecek olan gençlerimizi geleceğe yönelik planlamalarına katkıda bulunmak adına projemiz kapsamında Dr. Şaban Kızıldağ’la liseli gençlerimizi ve Adıyaman’ımızı buluşturacağız. İşimize, ailemize, hayata, derslere ve bağımlılıklarla mücadelede gençlerimizin motivasyonunu artırmaya yönelik olma açısından sıra dışı bir yaklaşımla sıra dışı bir konferans olacak. Gençleri ve gençlerimizi önemseyen her kesimi konferansımıza bekliyoruz” dedi.