Ergin KARATAŞ / İZMİR, ()- PTT 1'inci Ligi'nde 6 maçlık galibiyet hasretine Vartaş Elazığspor'u yenerek son veren Karşıyaka, futbol şubesinin kontrolünü ele alan Erdal Acar ve Devrim Acar'ın yolunu gözlüyor.
Yeşil kırmızılı oyuncular, teknik heyet ve personel, 17 Eylül'de şubenin kontrolünü ele alan Erdal Acar'dan o tarihten bu yana ödeme bekliyor. Sezon öncesi kulübe karşılıksız olarak yaklaşık 8.5 milyon TL nakit kaynak aktaran Acar ailesi, 3 aydır para musluğunu keserken, bu süreçte yerli oyuncular peşinat taksitlerini, yabancılar ve personel ise maaşlarını alamadı. Teknik heyet ve futbolculardan Necati ile Engin'e henüz kuruş verilmedi. 

Erdal Acar'ın ödemeleri durdurmasından sonra Karabük deplasmanının maliyeti ile iç sahadaki Alanyaspor, Elazığspor maçlarının stat giderlerini ana yönetim ile Futbol Şube Yöneticisi Mustafa Özçakar karşıladı. Acar'ın takıma söz verdiği 2'nci haftadaki Şanlıurfaspor galibiyetinin primi de ödenmezken, Elazığspor galibiyetinin 4'er bin TL'lik primlerinin akıbeti belirsiz. Ağustos ayında yönetimle yaşanan kriz sonrası geçen ay şubenin kontrolünü devralan Acar ailesi, geçen hafta teknik direktör Kemal Özdeş'le yapılacağı bildirilen toplantıya katılmadığı gibi, Elazığspor karşılaşmasına da gelmedi.   YENİDEN BULUŞTULAR
Karşıyaka'da 2012-13 sezonunda başkan ve 2'nci başkan olarak görev yapan Cihan Büyükoral ile Ali Erten'in yolları 3 sezon sonra yeniden kesişti. O dönem 2'nci başkan olan Erten, mayıs ayındaki kongrede başkanlığa seçildi. Kulüpte 1990-91 ve 2012-13'te başkanlık koltuğunda oturan Büyükoral'ın listesi ise dün divan yönetim kurulu olarak üyelerden onay aldı. Yeni dönemde divanın aktif görev yaparak yönetime yardımcı olacağını söyleyen Cihan Büyükoral, "Yönetimle taraftar arasında köprü olacağız. Camianın gelişmelerden daha sağlıklı bilgi almasına çalışacağız. Yeni üyelere, yeni sponsorlara 103 yıllık kulübün kültürünü, hiyararşisini anlatacağız. Divan, kulübün manevi gücü olacak. Sorunların çözümü için çalışacak" dedi.