TRABZON (AA) - Trabzonspor'un Brezilya asıllı Hollandalı stoperi Douglas Franco, antrenmanlarda eksikliklerini gidermek için sonuna kadar mücadele ettiğini, daha iyi performans göstermek için elinden geleni yaptığını söyledi.

Rusya'nın Dinamo Moskova Kulübü'nden 1,5 milyon avro bonservis bedeliyle sezon başladıktan sonra transfer edilen Douglas, ligde son 4 karşılaşmada da 90 dakika olmak üzere 360 dakika forma giydi. Ligin 4'üncü haftasındaki Kayserispor maçında ilk kez bordo-mavili formayı giyen Douglas, Galatasaray, Osmanlıspor ve Torku Konyaspor maçlarında, stoperde Mustafa Yumlu ile görev yaptı.

Douglas, yaptığı açıklamada, henüz yüzde 100'lük bir performansla oynayamadığını belirterek, "Antrenmanlarda eksiklerimi kapatmak için mücadele ediyorum. Daha iyi performans sergileyeceğimden kimsenin şüphesi olmasın" dedi.

Takım olarak bir duraklama dönemine girdiklerini ifade eden savunma oyuncusu, "Bunun üstesinden gelebilecek bir oyuncu kadromuz var. Antrenmanlarda her zaman en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Taraftarımız bizim sahada mücadelemizi görüyor. Sonuna kadar bizi desteklemeye devam etsinler" diye konuştu.