Ömür AVCI/TRABZON,()– TRABZONSPOR’un üst üste aldığı 2 mağlubiyetle girdiği kriz ortamına, Kulüp Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu el koydu.
ÇÖKÜŞÜN SEBEPLERİ MASAYA YATIRILDI
İstanbul’dan pazartesi günü akşam üzeri Trabzon’a gelen Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, daha sonra takımının yaptığı antrenmanı takip etti. Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun ardından da Sportif Direktör Süleyman Hurma ve teknik direktör Şota Arveladze ile takımdaki çöküşün sebeplerini masaya yatırdığı öğrenildi.
ÇIKIŞA GEÇİLMESİNİ İSTEDİ
Başkan Hacıosmanoğlu’nun toplantıda takımının Torku Konyaspor maçıyla yeniden çıkışa geçilmesi ve zirve grubundan kopulmaması için tüm imkanların seferber edilmesini istediği belirtildi. Cuma akşamı oynanacak Torku Konyaspor maçına kadar Trabzon’a kalarak takımına moral verecek olan Başkan Hacıosmanoğlu’nun yönetimin Trabzon kanadıyla da toplantı yapabileceği bildirildi.
HURMA: "ŞİMDİ DESTEK ZAMANI"
Sportif Direktör Süleyman Hurma ise deplasmanda 3-1 mağlup oldukları Osmanlıspor müsabakasının artık geride kaldığını belirtirken şunları söyledi:
"İyi bir takım kurduğumuza inanıyorum. Zirve yarışında yer alacağımızı söyledik ve oradayız. Henüz kaybedilmiş hiçbir şey yok. Osmanlıspor maçı bir yol kazasıydı. Bunlar gelecekte de olabilir. Önemli olan bu durumu el birliği içinde atlatabilmek. Herkes eleştirisini yaptı. Şimdi birlik olma zamanı."
TARAFTAR’DAN MESAJ: "BAŞINIZI EĞMEYİN"
Bu arada Trabzonspor taraftarları, sosyal medyada yayınladıkları mesajlarla futbolculara moral vermeye başladı. Osmanlıspor maçı sonrasında teknik direktör Şota Arveladze, defans oyuncusu Mustafa Yumlu ve forvet Oscar Cardozo’nun üzüntülü fotoğraflarıyla bir kolaj hazırlayan taraftarlar, "Üzülmek yok! Taraftar sizinle" mesajıyla oyunculara moral verdi.

FOTOĞRAF