Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ve Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz, AK Parti Diyarbakır İl Teşkilatını ziyaret etti.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ile Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz ve beraberlerindeki heyet AK Parti Diyarbakır il teşkilatını ziyaret etti. AK Parti MKYK üyesi Prof. Dr. Emin Yılmaz’ın da hazır bulunduğu ziyarette Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, AK Parti çatısı altında hep beraber siyaset yaptıklarını belirterek, “Diyarbakır yepyeni bir sürece girdi. Ben inanıyorum ki Diyarbakırlı kardeşlerimiz bu süreci en iyi şekilde değerlendirip güzel bir destekle geleceğe doğru yürüyecekler” dedi.

“Her türlü tehlikeye hazırlıklı olmamız gerekiyor”

AK Parti MKYK Üyesi Prof. Dr. Emin Yılmaz da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Buraya teşrif etmekle bizi onurlandırdılar. Türkiye’nin içinde bulunduğu sürecin ne kadar kritik ne kadar hassas olduğunu artık bilmeyen kalmadı. Bu süreçte dışarıdan ve içerden gelebilecek her türlü tehlikeye karşı hazırlıklı olmamız, birlik ve beraberlik içinde olmamız gerektiğinin bilincine varmalıyız. Bunun bir kez daha bugün çok daha önemli olduğu artık anlaşılmalıdır. Ülkemizin geleceğinin umutlarla dolu olduğunu ifade etmek istiyorum” diye konuştu.

AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammed Dara Akar ise, Şanlıurfa ve Diyarbakır’ın kadimden beri kardeş olduğunu vurgulayarak, şunları kaydetti:

“Biz ikiz kardeş gibi görüyoruz. Hassas ve güzel bir dönemden geçiyoruz. Türkiye’nin birlik ve beraberliğe her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyduğu bir dönemde teşkilatlar arasında, iller arasında memleketimizin her kilometrekaresinde bu birlikteliğin güzel yansımalarını bulmaktayız. Bu bölgenin illerinin irtibatı inşallah bölge kalkınmasına ve huzuruna katkı sunacaktır” ifadelerinde bulundu.