Metin Oktay Tesisleri’nin restorasyonu için katkıda bulunan 1905 GSYİAD Üyelerine Başkan Dursun Özbek tarafından teşekkür plaketi verildi.
Florya Metin Oktay Tesisleri’nde yapılan plaket töreninde Galatasaray Spor Kulübü Üyeleri İsmail Sarıkaya, Tayfun Demir, Selim Arda Üçer, Futbol Profesyonel A Takımı Teknik Direntörü Hamza Hamzaoğlu ve Takım Kaptanı Selçuk İnan’da hazır bulundu.
Dernek üyeleri ile yemek yiyen başkan Özbek, daha sonra üyelere teşekkür plaketini takdim etti. Üyeler törenden sonra birlikte Florya Metin Oktay Tesisleri’nde restorasyonu gerçekleşen bölgeleri ziyaret etti.
Yemek sırasında Galatasaray Spor Kulübü Futbol A Takımı İdari Menajeri Cenk Ergün’ün de doğum günü kutlandı.
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, yemekte yaptığı konuşmada, ’’Bütün sporcularımızın buluştuğu yetiştiği ve kulübümüze hizmet etmek için çalıştığı bu güzel mekanda bulunmaktayız. Burada sizleri ağırlamaktan ötürü çok sevinçliyim. Bugün toplantımızın amacı Galatasaray’a hizmet etmekten yorulmayan sizlerle tesislerimizi yenilemek için daha iyi şartlarda hizmet etmesini sağlamak için tesisimizden bir yenileme çalışması yaptık. Yapılan proje sonunda ortaya çıkan projeye 1905 GSYİAD Başkanı Metin Öztürk ve sizler katkı verdiniz. Ben başkan olarak katkılardan ötürü sizlere çok teşekkür ederim. Yaptığımız işler uzun senelerdir ihmal edilen bir işlerdi ve birlikte pek çok yenilemelerde bulunduk. Tesisimizi hijyen anlamında güzel bir hale getirdik. Katkılardan ötürü çok teşekkür ederim. Bu işi bir kişi yapsa bu kadar güzel olmayacaktı. Birlikte yapılan işin hazzı daha iyi oluyor. Ben bu projede emeği geçen GSYİAD üyeleri başta olmak üzere herkese teşekkür ederim’’ dedi.
1905 GSYİAD başkanı Metin Öztürk ise "Dernek olarak kulübümüzün her zaman yanındayız. Kulübümüzün ve projelerinin karşılıksız en önemli destekçisiyiz. Hedefimiz daima Galatasaray’a hizmet. Ben 1905 Galatasaraylı Yönetici ve İşadamları Derneği Başkanı olarak bu projede emek sarf eden başta Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, çalışanlar ve dernek üyelerimize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Galatasaray için çalışmaya devam edeceğiz’’ şeklinde konuştu.