İstanbul Kırklarelililer Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Genel Başkan Yardımcısı Engin Özkan, "İstanbul’da yaşayan Kırklarelilileri bir araya getirmek için çalışıyoruz. Amacımız burada hemşehrilerin bir araya gelerek sosyalleşmelerine, yardımlaşmalarına katkı sağlamaktır" dedi.

İstanbul Kırklarelililer Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Genel Başkan Yardımcısı Engin Özkan, İstanbul’da yaşayan Kırklarelili vatandaşlarına seslenerek, "Bayrampaşa Yıldırım Mahallesi’nde bulunan derneğimizin amacı Kırklareli hemşehrilerimizin arasındaki birlik ve beraberliği pekiştirmektir. Bu konuda Trakyalılar olarak biraz zayıf kaldığımız zamanlar oluyor. Yine de bizler yönetim olarak İstanbul’da yaşayan Kırklarelilileri bir arada getirmek için çalışmalar yapıyoruz. Gerek sosyal medya gerekse tanıdıklarımızın vasıtasıyla hemşehrilerimize ulaşmaya çalışarak derneğimize davet ediyoruz" dedi.

“Kırklareli’de STK’lara ziyaret gerçekleştireceğiz”

Özkan, derneği Kırklareli’de de tanıtmak istediklerini ve bunun için iyi bir yapılanmaya girdiklerinin altını çizerek, "Yönetim olarak derneğimizin sadece İstanbul’da değil Kırklareli’de de tanınmasını istiyoruz. Bu anlamda ilk olarak Kırklareli’de STK yönetimlerine ziyaret gerçekleştireceğiz. Bizleri tanımaları ve yanımızda olmaları için hepsiyle diyalog içinde olacağız" ifadelerini kullandı.

“3 Kasım’da Kırklarelililer buluşmasına herkesi bekliyoruz”

Başkan Yardımcısı Engin Özkan son olarak Kırklarelililere bir çağrıda bulunarak, "İstanbul Kırklarelililer Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği olarak 3 Kasım 2017 saat 19.00’da İstanbul Sultangazi Nikah Salonu’nda Kırklarelililer Gecesi düzenleyeceğiz. Dostluk, kardeşlik, birlik ve beraberliğimizin pekişmesi için geleneksel olarak düzenlediğimiz bu geceye tüm Kırklarelili hemşehrilerimizi davet ediyoruz” diye konuştu.