Galatasaray Odeabank Başantrenörü Erman Kunter, 1905 Galatasaraylı Yönetici ve İşadamları Derneği’nin (GSYİAD) düzenlediği kahvaltıya katıldı.

Galatasaray Yönetim Kurulu Genel Sekreteri Can Topsakal, Galatasaray Yönetim Kurulu Muhasip Üyesi İsmail Sarıkaya ve Galatasaray Odeabank Başantrenörü Erman Kunter GSYİAD tarafından düzenlenen kahvaltı organizasyonuna katıldı. Organizasyonda Erman Kunter’e plaket takdim edildi.

Burada kulüp televizyonuna açıklamalarda bulunan Erman Kunter, “Lig başlıyor. Bu buluşma bizim için bir moral oldu. Hangi noktada olduğumuz hakkında bilgilendirme yaptık. Bu tip şeyler bize moral veriyor, bu da takıma yansıyor" şeklinde konuştu.

Can Topsakal: “Basketbol takımı başarılı olacaktır”

Galatasaray Yönetim Kurulu Genel Sekreteri Can Topsakal ise, "Onlar bize destek çıkıyor biz de mümkün oldukça onlarla birlikte olmaya çalışıyoruz. Yeni bir kadro kurduk. Bu kadro başarılı olacaktır. Takım oturana kadar ilk maçlar zor olabilir ama ilerleyen günlerde iyi bir takım olduğumuzu herkes görecek" ifadelerini kullandı.

İsmail Sarıkaya: “Camianın kaynaşması açısından önemli bir organizasyon”

Galatasaray Yönetim Kurulu Muhasip Üyesi İsmail Sarıkaya da organizasyonun camianın ve hocanın kaynaşması açısından önemli olduğunu söyleyerek, "Bugün Erman hoca, belki yarın futbol takımı hocamız buraya gelebilir. GSYİAD bu sayede camianın ilişkilerini geliştiriyor" ifadelerini kullandı.

Metin Öztürk: “Yeniden yapılanma iddialı bir Galatasaray’ın habercisi”

1905 GSYİAD Başkanı Metin Öztürk ise, "Galatasaray’a bahar futbolla yeniden geldi. Futbolda keyfimiz yerinde. Yeniden yapılanma, revizyon ve atağa kalkma basketbolda gelişiyor. Bütçe daralıyor gibi görünse de bunu kolej takımı havasından başlayıp Euroleauge’e kadar devam edecek serüvenin başlangıcı olarak görüyoruz. Bu sene yeniden yapılanmanın ama iddialı bir Galatasaray’ın habercisi. 2-3 ay içinde yeni basketbol salonumuzun stadımızın hemen yanında temelinin atılmasıyla basketbol ateşi yeniden alevlenecek. 2-3 sene sonra Euroleague’de başa oynayan bir Galatasaray göreceğiz. Erman hocamız da bunun mimarı olacak" diye konuştu.