Ali Danaş, Bad Waltersdorf-

Quaresma ve Rhodolfo transferleri ile takıma kattıkları oyuncu sayısını 4'e çıkartan Beşiktaş, Mario Gomez'e imza attırmak için gün sayarken orta sahaya da en güçlü aday olarak Gökhan İnler hedefini koydu.

Takımıyla Amerika'da kampta olan Gomez ile karşılıklı olarak her konuda mutabakata varıldığı ve oyuncunun her an Amerika'dan Floransa'ya gelerek imza atmaya çok yakın olduğu öğrenildi. Yaklaşık iki haftadır Mario Gomez ve kulübü Fioretntina ile çok ciddi temaslar halinde olan Beşiktaş Dış Transfer Sorumlu Yöneticisi Erdal Torunoğulları, artık oyuncunun Beşiktaş'a atacağı imzayı bekliyor.

Siyah-beyazlıların Gomez ile menajeri aracılığı ile görüşüp anlaşma noktasına gelmesinin ardından Fiorentine başkanı Mario Cognigni'de Gomez'i satma kararlarının teknik bir karar olduğunu açıkladı ve 'Beşiktaş ile görüşmelerimiz sürüyor' ifadelerini kullandı.

ORTA SAHA TRANSFERİ İÇİN EN GÜÇLÜ ADAY GÖKHAN İNLER

Veli Kavlak'tan umutlu olan ancak oyuncunun dün verdiği raporlar ile adeta şoka uğrayan Beşiktaş yönetiminin Tolgay'ın da en az 6 ay sahalardan uzak kalacak olmasından dolayı orta sahaya takviye yapması tamamen kaçınılmaz oldu.

Napoli'den Gökhan İnler ile geçtiğimiz hafta içinde temasa geçerek anlaşan Erdal Torunoğulları oyuncunun kulübü ile de bu hafta görüşecek ve bu transferi bir kaç gün içinde bitirmeye çalışacak.

31 yaşından olan Gökhan İnler 2007'den bu yana İtalya Serie A'da oynuyor.4 yıl Udinese 4 yıl Napoli'de oynayan oyuncunun kulübü ile bir yıl daha sözleşmesi bulunuyor. İtalya'da 8 yılda 259 maça çıkan İnler 15 gol ve 21 asistlik bir performans sergiledi.