Mehmed Hakkı ÖZBAYIR / MANİSA, ()- İKİNCİ Lig Kırmızı Grup'ta şu ana dek oynadığı 4 maçta 3 galibiyet, 1 beraberlik alan ve liderliğini sürdüren Manisaspor'un teknik direktörü Taner Taşkın, skor yükünün sadece 2 futbolcunun üzerinde olmaması gerektiğini söyledi.
Takımının genel performansından memnun olduğunu, ancak gol dağılımının kadronun geneline yayılması gerektiğini vurgulayan Taner Taşkın, "İlk 4 haftada kazandığımız 6 golün 4'ünü Ozan, 2'sini Timur kaydetti. Diğer hücum oyuncuları da skora katkı sağlamalı" dedi. Tarsus İdmanyurdu'nun ardından Büyükçekmece Tepecik maçını da deplasmanda oynayacaklarına dikkat çeken Taner Taşkın, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Dış sahada oynamanın futbolcular için ayrı bir psikolojik baskısı var. Bunu aşmayı başarıyoruz. Maç başı 2 puan ortalaması ile bu ligden çıkarız. 4 haftada 10 puan topladık, 2 puan artımız var. Her puan şampiyonluk için önemli. Rakiplerimiz de kayıplara uğradı. Amacımız İstanbul deplasmanından galibiyet ya da en az beraberlikle dönmek."