7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak genel seçimler öncesinde Vatan Partisi Kars Milletvekili adaylarını tanıttı.
Vatan Partisi İl Başkanlığı’nda düzenlenen basın toplantısıyla milletvekili adaylarını kamuoyunu açıklayan İl Başkanı Muharrem Yerli, Vatan Partisi’nin baraj endişesinin olmadığını belirtti.
Türkiye’de Vatan Partisi’ne insanların ilgi gösterdiğine dikkat çeken İl Başkanı Muharrem Yerli, “Vatan Partisi Türkiye’yi kucaklayan, Türkiye’nin bütün yurttaşlarını, bu ülkede yaşayan herkesi kucaklayan, bağrına basan, ülkenin çöktüğü bu günlerde ekonomik alamda, siyasal anlamda çöktüğü bu günlerde bir umut olarak Ardahan’dan Edirne’ye kadar dalga dalga yayılıyor arkadaşlar her gün Vatan Partisine Türkiye’nin çeşitli illerinde, ilçelerinde, beldelerinde, köylerinde akın akın bütün yurttaşlarımız Vatan Partisi’ne kayıtlarını yaptırıyor ve görev istiyorlar” dedi.
Ülkemiz gerçekten çok kötü günler geçiyor. Ekonomik anlamda, siyasal anlamda, kimin ne yaptığı belli değil. Bir taraftan Ermeni diasporasının bu bölgeyi istediği, burada çeşitli oyunların oynadığı bu günlerde bir seçime gidiyoruz. Olanca gücümüzle çalışıyoruz. Şuan diğer partiler merkezlerinde kavga, gürültü aday belirlerken biz bugün ne bir şekilde kafamız duru, net ne yaptığını bilen, önündeki hedefi bilen, yurttaşlarımıza yalan söylemeyen, vaatlerde bulunmayan ve bir programla Kars halkının, Türkiye’nin önüne çıkıyoruz. Son zamanlarda barajı geçer mi? Geçmez mi? Tartışması sürdürülüyor. Yapılan anketler şuan baraj sınırındayız, hatta bazı anketlerde 11.3 gözüküyor Vatan Partisi bugünlerde, yarından sonra diğer partilerde kopacak kıyametlerden sonra Vatan Partisi biraz daha berrak, duru bir şekilde yurttaşlarımızın önüne çıkacak. Başka bir kampanya yürütülüyor. Biz bunu Kars’tan da hissediyoruz. Kars Türkiye’ye çok benziyor. Ekonomik, siyasal ve kültürel yapısıyla Kars’ta hareketlilik varsa, Iğdır’da bu hareketlilik varsa Türkiye’de aynı hareketliliğin olduğunu hissediyorum” diye konuştu.
Yapılan konuşmaların ardından İl Başkanı Muharrem Yerli, 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak genel seçimlerde Vatan Partisi’nin Kars milletvekillerini tanıttı. Vatan Parti Kars’ta 7 Haziran genel seçimlerine Celal Tok, Binnur Zuhal Uzun Yokuş ve Tahsin Ölçer ile katılacak.
Vatan Partisi Kars Milletvekili adaylarının tanıtımın ardından toplu fotoğraf çektirildi. Aday tanıtım toplantısına çok sayıda partili de katıldı.