Bayraklı Belediyesi, dernekler arası futbol turnuvası düzenleyeceğini bildirdi.
Bayraklı Belediyesi, ilçede dernekler arasında futbol turnuvası düzenlemeye hazırlıyor. Bu yıl birincisi düzenlenen ve 7 futbolcunun ve 1 kalecinin mücadele edeceği müsabakaların son başvuru tarihi ise 5 Ağustos Çarşamba günü olarak belirlendi. Katılım için derneklerin Bayraklı Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü’ne ya da dernekler masasına başvurması gerektiği ifade edilirken, bir oyuncunun sadece bir takımda oynayabileceği ve turnuvanın 25’er dakikalık iki devrede gerçekleştireceği belirtildi.
Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, ilçede çok sayıda yöre derneğinin yer aldığını hatırlatarak, “Dernekler arasında kaynaşmayı sağlamak adına bu turnuva gerçekten önemli. Maçların centilmence geçeceğine emenim. Başvurular sürüyor. Şimdiden tüm takımlara başarılar diliyorum” dedi.
PERSONEL DE TURNUVADA BULUŞACAK
Öte yandan Bayraklı Belediye personeli de, 4. Başkanlık Futbol Turnuvasında kıyasıya mücadele edecek. 27 Temmuz Pazartesi günü Şehit Ümit Boz Spor Tesislerinde başlayacak turnuvada çalışanlar, başkanlık kupasını kazanabilmek için ter dökecek.