AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, Afrin’e düzenlenen Zeytin Dalı Harekatını değerlendirerek “Afrin’e yönelik başlatılan operasyondan sonra, ’dolar yükselir’ beklentisi olanlar zarara uğradı" dedi.

AK Parti İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, haftalık basın toplantısında gündemi değerlendirdi. Seçim İşleri Başkanı Hüseyin Sezen ile Tanıtım ve Medya Başkanı Süleyman Karakuş’un da katıldığı toplantıda konuşan Yurdunuseven, kongre tarihinin netleştiğini söyledi. Yurdunuseven konuşmasında, “AK Parti Genel Merkezi’nde İl Başkanları toplantısı sırasında Sayın Cumhurbaşkanımızın ilimize gerçekleştireceği programını netleşmesi ile birlikte kongre tarihimizde belli oldu. AK Parti Afyonkarahisar 6.Olağan Kongresi 17 Şubat saat 12’de gerçekleştirilecek.Bu kongremize Sayın Cumhurbaşkanımız,Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan da inşallah teşrif edecekler” dedi.

Afrin operasyonu öncesi dolar alanlara mesaj

Afrin operasyonu öncesi dolar alanlara da mesaj veren Yurdunuseven, konuşmasında “Afrin’e yönelik başlatılan operasyondan sonra, ’dolar yükselir’ beklentisi olanlar zarara uğradı. Operasyon başlamadan bir gün önce 3,80 bandında olan dolar kuru, 26 Ocak itibarıyla 3,75 seviyelerine indi. “Ekonomi iyi değil, batıyoruz” diyenler anayasa kitapçığı fırlatıldığında Türkiye’nin ne hale geldiğini bir zahmet hatırlasın ve “batıyoruz” derken bir daha düşünsün” ifadelerine yer verdi.