Türkiye Erkekler Basketbol 3. Lig B grubunda mücadele eden Melikgazi Belediyespor, erteleme maçında yarın Kayseri’de grup lideri FMV Işıkspor takımını konuk edecek.
Ligde uzun bir aradan sonra geçtiğimiz hafta deplasmanda Batman Petrolspor’u 83-71 mağlup ederek, hem şansızlığını yenen hem de ligde kalma yönünde önemli bir galibiyete imza atan Melikgazi Belediyespor’da bu önemli karşılaşma öncesinde sakatlığı devam eden Sabih dışında sakat ve cezalı oyuncu bulunmuyor.
Antrenör Nihat Kahraman nezaretinde, Batman Petrolspor maçının hemen ardından ara vermeden Keykubat tesislerinde günde tek idman yaparak bu zorlu maça hazırlanan temsilcimizde teknik heyet ve oyuncuların tek hedefi galibiyet.
Kulüp Başkanı Serdar Öztürk, “Basketbolcularımız Batman Petrol karşılaşmasında aldıkları galibiyetle kazanamama fobilerini yenmiş oldular ve kendilerine güvenleri geldi. Ayrıca moral motivasyonları da adeta tavan yaptı. Bu galibiyetin morali ve sevinci ile yarın grup liderini ağırlayacağız. Ligde kalmak için ilk maç’ta deplasmanda 7 sayı farkla mağlup olduğumuz FMV Işıkspor’u taraftarlarımızın da desteği ile yenerek eli boş göndermek istiyoruz.”dedi.
Melikgazi Belediyespor-FMV Işıkspor karşılaşması 04 Mart 2015 Çarşamba günü Atatürk Spor Salonunda saat 16:30’da başlayacak.