Bozüyük Belediyesi tarafından düzenlenen, ilk ve ortaokul öğrencilerinin katıldığı Futbol Şenliği oynanan 5 maç ile başladı.
Bozüyük Belediyesi ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ortaklaşa düzenlenen “Minikler Futbol Turnuvası”na ilçede eğitim gören 5 ortaokul ve 6 ilkokul olmak üzere toplam 11 okulun futbol takımları katılırken ilk maç Necip Fazıl Kısakürek İlkokulu ile Zafer İlkokulu arasında oynandı. İlk günde Yeni Mahalle Saffet Şeker Ortaokulu Sentetik Sahası’nda oynanan ilkokul maçlarında Zafer İlkokulu Necip Fazıl Kısakürek İlkokulu’nu 5-2, Ertuğrulgazi İlkokulu Şehit Vahit Elmas İlkokulu’nu 9-0 yenerken Öğretmen Bekir Aral İlkokulu ile Saffet Şeker İlkokulu 1-1 berabere kaldı. 4 Eylül Mahallesi Gençlik Parkı Sentetik sahasında oynanan Ortaokullar gurubunda ise Yavuz Sultan Selim Ortaokulu Saffet Şeker Ortaokulu’nu 9-3, 100. Yıl Ortaokulu Dodurga Ortaokulu’nu 6-3 yendi.
Konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Kazanan ya da kaybedenin önemli olmadığı, ülke çapında artan şiddetin her türlüsüne karşı sporun birleştirici ve eğlenceli yönünü ortaya çıkarmayı amaçlayan turnuva 2 Mayıs 2015 Cumartesi günü saat 17:30’da 4 Eylül Mahallesi Gençlik Parkı sahasında düzenlenen ödül töreni ile son bulacak" denildi.