CLK Akdeniz Elektrik Perakende Satış A.Ş, Ramazan ayı dolayısıyla sevgi evlerinde kalan 100 çocuğu ve personelini iftar sofrasında buluşturdu.
CLK Akdeniz yerleşkesinde düzenlenen iftar programına CLK Akdeniz Elektrik Perakende Satış A.Ş. Genel Müdür Halit Bakal, Akdeniz Elektrik Dağıtım A.Ş. Genel Müdürü Murat Yiğit, Akden Koordinatörü Bahadır Müdüroğlu, sevgi evlerinde kalan yaklaşık 100 çocuk ve CLK personeli katıldı.
Mehteran, semazen, karagöz-hacivat gösterilerinin sunulduğu programda çocuklar eğlenceli anlar yaşadı. Katılımcılara Osmanlı usulü şerbette dağıtıldı.
Yemekte konuşan Murat Yiğit, Ramazan ayının paylaşma ayı olduğunu belirterek, ihtiyaç sahiplerine destek olmanın en güzel duygulardan biri olduğunu söyledi.
Halit Bakal ise Ramazan’ın yaşamak olduğunu dile getirerek, “ Birilik beraberlik içinde Ramazan hissetmektir. Oruç tutarken önemli olan aç kalmak değil, bir lokma ekmeği bulmak için çaba harcayan kişilerin halini anlamaktır. Oruç tutarken 16 saatin sonunda bu yokluğu anlıyoruz. Ramazan paylaşmak duygusudur. İnsanlar bu ayda daha bir duygusal oluyorlar ve kendilerine bir çeki düzen veriyorlar. Ramazan bir ibadettir. Herkesin mübarek Ramazan ayını kutluyorum” dedi.