Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) tarafından Orta Anadolu Kalkınma Ajansı’na (ORAN) 2017 yılı Teknik Destek Programı kapsamında sunulan "KAYSO Stratejik Planlama Yönetimi" projesi ORAN tarafından yapılan değerlendirmeler neticesinde başarılı görülerek destekleneceği bildirildi. Proje sözleşmesi Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Büyüksimitci ve ORAN Genel Sekreter V. Ahmet Emin Kilci arasında imzalandı.

Kalkınma Ajansının çalışmalarından memnun olduklarını belirten KAYSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Büyüksimitci, “Rekabetçi üstünlük sağlayabilmemiz için esnek, sürekli kendini geliştiren, değişime açık, bilgi üreten ve bilgiyi paylaşan bir yapıya sahip olmamız ve bu yapıyı etkin şekilde yönetebilmemiz gerekmektedir. ORAN ile ortak yürüteceğimiz bu projenin Odamızın Stratejik Planlama alanındaki çalışmalarımıza önemli katkılar sağlayacağı şüphesizdir. Projemizde emeği geçenlere ve ORAN Kalkınma Ajansımıza teşekkür ediyorum” dedi.

ORAN Genel Sekreter V. Ahmet Emin Kilci ise, Kayseri Sanayi Odası ile ortak proje yürütmekten duydukları memnuniyeti dile getirerek, “KAYSO’nun hedeflediği EFQM mükemmellik modeli sürecine geçişte bu proje önemli yer tutmaktadır. Kurumlarımızın kendi alanlarında lider faaliyetler gerçekleştirmeleri için gerekli desteği sağlamaya her zaman hazırız” diye konuştu.