SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Sınav, Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Naci Topçuoğlu Meslek Yüksekokulu’nu ziyaret etti.
GAÜN Rektör Yardımcısı ve Meslek Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Cahit Bağcı, ziyaret sırasında Prof. Dr. Ahmet Sınav’a yüksekokulun üniversite-sanayi işbirliği çerçevesinde pilot okul olduğunu belirtti.
Öğrencilerin hem atölyelerdeki çalışmalarla, hem de fabrika stajlarıyla kendi alanlarında teorik ve pratik bilgileri harmanlayarak, yüksek beceri ve donanıma sahip olduklarını ifade eden Prof. Dr. Bağcı, Trimester Eğitim Sistemi ile fark yaratan Naci Topçuoğlu Meslek Yüksekokulu’nun Türkiye’de bir ilk olduğunu vurguladı. Prof. Dr. Bağcı, öğrencilerin artık meslek yüksekokulunu bilinçli olarak tercih etmeye başladıklarını ve sanayinin önemli firmalarında iş bulma imkanlarını değerlendirdiklerini dile getirdi.
Prof. Dr. Sınav ise, mesleki eğitimin önemine işaret ederek başarı dileklerinde bulundu. Ziyaret sonunda seramik ve cam programı öğrencileri tarafından hazırlanan cam obje Prof. Dr. Cahit Bağcı tarafından SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Sınav’a hediye edildi.