Zonguldak’ta özel bir maden ocağında meydana gelen göçükte hayatını kaybeden 43 yaşındaki maden işçisi son yolculuğuna uğurlandı. Babasının cenaze namazına katılan 13 yaşındaki Çağrı Ceylan, tabutun başına geldiğinde gözyaşlarına hakim olamadı.
Dün gece özel bir maden ocağında meydana gelen göçükte 43 yaşındaki maden işçisi Ergin Ceylan yaşamını yitirmişti. İşçinin cenazesi hastane morgundan alınarak Tepebaşı Mahallesi’ndeki Murad Camii’ne getirildi.
Ölen işçinin kardeşi Serkan Ceylan ise güçlükle ayakta durabildi.
ÖĞRETMENLERİNİN BAŞINDAN AYRILMADIĞI ÇAĞRI TAZİYELERİ KABUL ETTİ
İmam Hatip Ortaokulu 5’inci sınıf öğrencisi Çağrı da kılınacak cenaze namazı için öğretmenleriyle birlikte caminin avlusuna geldi. Din görevlisinin cenaze namazını kıldırmasının ardından helallik istendi. Küçük Çağrı da babasının cenaze namazında saf tuttu.
Arkadaşlarıyla birlikte cenaze namazını kılan Çağrı, taziyeleri kabul etti. Öğretmenlerinin “10 numara başarılı öğrenci” diyerek teselli etmeye çalıştığı Çağrı Ceylan, babasının tabutu başına gelince gözyaşlarına hakim olamadı.
Önce amcası Serkan Ceylan’a sarılan Çağrı, bir süre tabutu okşadı. Ardından da diğer akrabasının kucağına giderek gözyaşı döktü. Küçük çocuk babasının tabutuna son kez baktı; yakınları tarafından alandan uzaklaştırıldı. Ceylan diğer çocuğu 16 yaşındaki Aleyna da gözyaşlarına hakim olamadı.
Ergin Ceylan, defnedilmek üzere son yolculuğuna uğurlandı.