İlker AKTAŞ/SAMSUN,()- PTT 1'inci Ligi takımı Samsunspor'un genç futbolcusu Canberk Aydın, "Her şeyimizi ortaya koyarak Alanyaspor deplasmanından liderliğimizi sürdürerek dönmek istiyoruz" dedi.
Samsunspor, deplasmanda oynayacağı Alanyaspor maçının hazırlıklarını sürdürdü. Düz koşu ve 5'e 2 orta oyunu ile başlayan çalışmada teknik direktör Ümit Özat, takımı 2'ye ayırdı. Bir grup şut çalışması yaparken diğer oyuncular ise Ümit Özat nezaretinde taktiksel bir çalışma yaptı. Antrenman çift kale maçla sona erdi.
"KOLAY MAÇ YOK"
İdmanın bitiminde açıklamalarda bulunan Canberk Aydın, "Ligde kolay maç yok. Hafta içinde rakiplerimizi analiz ediyoruz. Hocamız bize gerekli taktikleri veriyor. Liderliğimizi sürdürmek istiyoruz. Bunun için de kazanmamız gerekiyor. Kazanmak için elimizden gelen her şeyi sahaya yansıtacağız" diye konuştu.
ANTALYA'YA GİTTİLER
Bu arada kırmızı beyazlı kafile, bugün saat 15.00'te havayolu ile Antalya'ya gitti. 3 gün boyunca çalışmalarına burada devam edecek olan Samsunspor, maçtan 1 gün önce Alanya'ya geçecek.

FOTOĞRAFLI