Güney Ege Kalkınma Ajansından Alternatif Turizm, Yenilenebilir Enerji, Üretim ve Ticaret Altyapısının Geliştirilmesi yatırımlarıyla ilgili olarak 2015 Yılı Proje Teklif Çağrısı Bilgilendirme Toplantısı Didim’de yapıldı.
Didim Ticaret Odası Toplantı salonunda düzenlenen 2015 Yılı Proje Teklif Çağrısı bilgilendirme toplantısına Didim Kaymakamı İskender Yönden, Didim Ticaret Odası Başkanı Şaban Üstündağ, DİTAB Başkanı Sevinç Karataş, Didim Ziraat Odası Başkanı Bahattin Gökdemir, kamu kurumların temsilcileri, Oda ve Meslek örgütlerinin temsilcileri ile işadamları ve üreticiler katıldı.
Toplantıda konuşan Didim Kaymakamı İskender Yönden GEKA desteklemelerinin önemli olduğunu belirterek “Didim’den GEKA’ya çok sayıda proje gitmesi noktasında elimizden ne geliyorsa yapacağız” dedi.
Kaymakam Yönden ayrıca Akyeniköy’de kadınlara yönelik olarak üretim anlamında kurs açmayı planladıklarını açılacak kursun cam vizyon olacağını ifade etti.
Ardından GEKA Aydın Yatırım Destek Ofis Koordinatörü Armağan Aydın ile Denizli Planlama Birimi Uzmanı Dilek Keleş tarafından 25 milyon TL’lik Güney Ege Kalkınma Ajansından Alternatif Turizm, Yenilenebilir Enerji, Üretim ve Ticaret Altyapısının Geliştirilmesi yatırımları hakkında detaylı bilgiler verip, soruları yanıtladı.