İNEGÖLSPOR, PTT 1'inci Lig ekiplerinden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'un kalecisi Atilla Özmen ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.
İnegölspor kulüp tesislerinde düzenlenen imza töreninde konuşan Başkan Yardımcısı Hamit Haraslı, "Atilla Özmen arkadaşımız 1988 doğumlu Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nde daha önce oynamış. Kendisi ile 1 yıllık sözleşme imzalayacağız. Hedeflerimiz doğrultusunda ihtiyaç duyduğumuz oyuncuydu. Hocamızın da raporu doğrultusunda transferi gerçekleştirdik. İnegölspor'a ve kendisine hayırlı uğurlu olsun" dedi.
3 NOKTA TRANSFER
3 Transfer daha gerçekleştireceklerini ifade eden Haraslı "Sağ açık, sol açık ve forvet arkasına 3 tane daha nokta transfer yapacağız. Bununla alakalı çalışmalarımız devam ediyor. Pazartesi günü Bolu kampımız başlıyor. 18 Ağustos'a kadar sürecek. Bir aksilik olmazsa, önümüzdeki hafta gerekli mevkilere de gerekli oyuncuların transferlerini yapıp büyük olasılıkla transferi kapatacağız" dedi. Atilla Özmen İnegölspor alt yapısında yetiştiğini, yuvaya dönmekten mutlu olduğunu söyledi.

FOTOĞRAF