Ferah IŞIK / DENİZLİ, () HAYTAN UNUTULMADI  Denizlili basın mensupları, 2 gün önce trafik kazasında yaşamını yitiren meslektaşları İlyas Haytan'ı unutmadı. Gazeteciler, basın tribününe Haytan'ın bir fotoğrafı ile makinasını koyup saygı duruşunda bulundu.
PANKARTLA ÇIKTILAR
Sahaya, "Elim trafik kazasında hayatını kaybeden gazeteci İlyas Haytan ve Alperen Ersoy'a Allah'tan rahmet diliyoruz" yazılı pankartla çıkan Denizlisporlu futbolcular, teknik direktör Mehmet Altıparmak ile birlikte basın tribünü önüne gelerek, Haytan'ın anısına alkışta bulunup, gazetecilere başsağılığı diledi. GENKOV'LA FURKAN KADROYA YER ALAMADI  Denizlispor'da sakatlığı geçmesine rağmen antrenman eksiği bulunan Genkov ile Yeni Malatyaspor maçında sakatlanan Furkan 18 kişilik kadroda yer almadı. Furkan'ın yerine sağ bekte Alperen görev yaptı.
GÜNEŞLİ HAVADA OYNANDI
Alt sıraları yakından ilgilendiren karşılaşma güneşli bir havada oynanırken, sertleşen zeminin yumuşaması için müsabakadan kısa süre önce saha sulandı. 800 KİŞİYE KARŞILIK 1 FUTBOLSEVER YEŞİL-siyahlı futbolseverler karşılaşmaya fazla ilgi göstermedi. Müsabakayı yaklaşık 800 kişi izlerken, konuk ekip için ayrılan bölümde ise sadece 1 futbolsever vardı. Kayseri Erciyessporlu futbolcuların, maçtan önce üzerinde forması, elinde atkısıyla tek başına takımına sevgi gösterisinde bulunan taraftarın bulunduğu tribüne gidip selamlaması dikkat çekti. TİMUÇİN BAYAZIT'A SEVGİ GÖSTERİSİ  Denizlili futbolseverler, Kayseri Erciyesspor teknik sorumlusu Timuçin Bayazıt'a sevgi gösterisinde bulundu, 2000'lı yılların başında dört sezon Süper Lig'de yeşil siyahlı formayı giyen Timuçin Bayazıt, Atatürk Stadı'na bu kez teknik adam olarak çıktı.
HASRET GİDERDİLER
Kayseri Erciyesspor'da forma giyen Denizlispor'un eski futbolcularından Erçağ, Üstün Bilgi ve Fırat da eski takım arkadaşlarıyla hasret giderdi.