Ünlü komedyen Şahan Gökbakar, Diyarbakır'da PKK'lıların saldırısı sonucu babasıyla şehit olan küçük İrem için duygusal bir paylaşımda bulundu.
Diyarbakır'ın Çınar İlçesi'nde İlçe Emniyet Amirliği ve emniyet lojmanlarına düzenlenen bombalı saldırıda şehit olan polis memuru Mehmet Şenol Çiftçi ile 4 yaşındaki kızı Mevlide İrem Çiftçi herkesi yasa boğdu.
"İÇİM YANDI...AHHH ETTİM"

Minik İrem'in fotoğrafını Instagram'dan paylaşan Şahan Gökbakar duygularını şöyle dile getirdi:
"Ahhh! Ahh! Güzel İrem.... 4 yaşında... Anlamını dahi bilmediği bir şey aldı canını onun ve polis babasının.. Terör öldürdü baba kızı... Hem de uykuda iken. Masum ve savunmasız, uykusunda rüyalar görürken minik kız... Ahhh! Minik İrem.. Senin o boncuk boncuk bakan o minik gözlerin açılmıycak bir daha.. O saçlarını tepede toplayamayacak anneciğin bir daha... Daha okula bile gidemeden kopardılar seni hayattan. Aaahhh ahhhh!! Minik İrem... Sen çocuktun. Çocuk! Oyun oynamam lazımdı senin, gülücükler dağıtman etrafa, danslar etmen lazımdı, şarkılar söylemen.. Aaaahhh!!! Yazık sana.... İçim yandı... Ahhh ettim!!! Hem de çok!!! Türkiye için bu vatan için hizmet eden tüm polis ve askerimizin Allah yardımcısı olsun... Şehitlere rahmet dilerken, çocukları öldüren hain terörüne lanet ediyorum!"



İnternethaber