Ferah IŞIK / DENİZLİ, ()- DENİZLİSPOR'da Tuna, Recep Niyaz ve Şaban, uzun bir sakatlık döneminin ardından Balıkesirspor maçıyla takıma dönerken kulübün sağlık ekibi, şimdi de Genkov'u iyileştirmek için seferber oldu.
Adanaspor deplasmanından önce antrenman sırasında ayağı çime takıldığı için sakatlanan ve son 5 lig 1 kupa maçında oynayamayan Bulgar futbolcunun Yeni Malatyaspor deplasmanında forma giyme ihtimalinin bulunduğu, en kötü olasılıkla bir sonraki hafta oynanacak Kayseri Erciyesspor mücadelesinde takımda yerini alabileceği bildirildi.
Balıkesirspor karşılaşmasının özellikle ikinci yarısında sergilenen futbolun umut verici olduğunu söyleyen Başkan Mustafa Şavluk, "Bu performansı 90 dakikaya yayarsak, her takımı yenebiliriz" dedi. Sezonun ilk haftasından bu yana galip gelemediklerini, bu durumun futbolcular üzerinde baskı yarattığını dile getiren Başkan Şavluk, "Balıkesirspor maçında takımı protesto edenlere saygı duyuyorum. Ancak, şunu bilsinler ki, futbolcular ellerinden geleni yapıyor. Biraz destek ve moralle çok farklı yerlere gelebiliriz" diye konuştu.

  FOTOĞRAFLI