ORDU'da arkadaşı ile 510 rakımlı Boztepe'den yamaç paraşütüyle tandem uçuşu yapan Durmuş Şahin havada sakal tıraşı yapıp adrenalin dolu bir uçuş gerçekleştirdi.
Ordu'nun 510 rakımlı Boztepe'de profesyonel yamaç paraşütçüsü Tarık Yıldırım ile Durmuş Şahin kentte yayın yapan yerel bir televizyon kanalında düzenlenen video programına katılmak özel tandem uçuşu gerçekleştirdi. Heyecanlı geçen uçuşta Durmuş Şahin kendi sakalını köpükleyerek tıraş bıçağı ile tıraş etti. İlginç paraşüt uçuşunun görüntüleri televizyon kanalındaki programda da yayınlandı. Sosyal paylaşım sitelerinde paylaşılan görüntü büyük ilgi gördü.  Televizyon kanalındaki programın yapımcısı Gökhan Doğuş yeni hazırladıkları ve ilk bölümü yayınlanan programın Ordu'dan ilginç videolarla ilgi gördüğünü belirterek, şöyle dedi:
"Ordu'dan çekilen ilginç görüntüleri sosyal medyadan bize gönderiyorlar. Bizde programda yayınlıyoruz, her hafta yayınlanacak videolarda birinci olan videoya ödül vereceğiz. Görüntülerin Ordu'dan çekilmiş olması önemli, ilginç görüntüleri bize gönderebilirler. Yamaç paraşütü uçuşuyla sakal tıraşı Ordu'da ilk oldu."

FOTOĞRAFLI