BU yıl ETTU Şampiyonlar Ligi’nde oynayacak olan Bursa Büyükşehir Belediyepor masa tenisi kadın takımı, Rus milli takımın 2 sporcusu Polina Mikhailova ve Maria Dolgikh’i renklerine bağladı.
Büyükşehir Belediyesi’nin Fethiye Mahallesi’ndeki Spor Kompleksi’nde gerçekleştirilen imza töreninde Bursa Başkan Yardımcısı İlhan Satık, Yönetim Kurulu üyeleri Cemal Vardar ve Fehim Ferik, Masa Tenisi Bursa İl Temsilcisi Cemil Ünlü, Büyükşehir Belediyespor Kulübü Masa Tenisi antrenörü Ersin Sunay katıldı.
Fehim Ferik, 2 Rus sporcuyu kadrolarına kutmanın mutlyuluğunu yaşadıklarını söyledi, "Takımımız bu yıl ülkemizi şampiyonlar liginde temsil edecek. Bu onuru ülkemize ve Bursa’mıza yaşatacak olmanın gururunu yaşıyoruz" dedi.
Bu arada Büyükşehir Belediyespor’un milli sporcusu Sibel Remzi'de sözleşmesini uzatttı. Sibel, imzasını atarken, "Mutlu olduğum bir takımdayım. Bursa ve Türkiye’yi en iyi şekilde temsil etmek için takım arkadaşlarımız ve teknik heyetimizle var gücümüzle çalışacağız. Bize mahcup etmeyeceğiz" dedi.

FOTOĞRAF