Sercan SAPANATAN, İstanbul-

A Milli Futbol Takımı'nın Avrupa Şampiyonası'na hazılıkları kapsamında Cuma günü karşılaşacağı Katar Milli Takımı'nın 25 kişilik maç kadrosu açıklandı. Katar'ın Urugaylı teknik adamı Jose Carreno tarafından belirlenen 25 kişilik kadroda şu isimler yer alıyor:

Claude Amin, Mohammed Khaled, Mohammed Tresor, Mohammed Musa, Karim Boudiaf, Ismail Ismail Mohammed, Mohammed Muntari, Ibrahim Majid, Abdul Karim Hassan, Mohammed Kasola, Khalfan Ibrahim, Hassan Al Haidos, Abdul Rahman Abubakr, Khaled Abdel Rauf, Majed Mohammed, Yasser Abu Bakr, Khouki Boualem, Yusuf Ahmed, Abdulaziz Hatem, Omar Barry, Ahmed Sufian, Abdulrahman Mohammed, Meshal Abdullah, Akram Afif.

MAÇ ÖNCESİ ÖZEL TÜRKİYE TANITIM GÜNÜ DÜZENLENECEK

Türk Milli Takımının, Katar ile oynayacağı hazırlık maçı öncesi karşılaşmanın oynanacağı Abdullah bin Khalifa Stadyumu'nda bazı özel etkinlikler düzenleneceği Katar Futbol Federasyonu tarafından açıklandı.

Katar Futbol Federasyonu'nun internet sayfasından yaptığı açıklamada Türk taraftarları özel olarak maça davet edilirken, karşılaşma öncesi stadyum çevresinde kurulacak olan standlarda Türk ve Katar ürünleri satılacak. Türkiye'den Katar'a gidecek olan Türk halk dansı ekibi ve Mehter Takımı maç öncesi taraftarlara stadyum çevresinde özel bir gösteri yapacaklar.

KARŞILAŞMANIN BİLETLERİ SATIŞTA

Cuma günü TSİ 19.30'da Katar'ın başkenti Doha'daki 12 bin kişilik Abdullah bin Khalifa Stadyumu'nda oynanacak olan karşılaşmanın biletleri de satışa çıktı. Katar Futbol Federasyonu sitesinden satışa çıkan biletlerin fiyatları ise 80 TL ile 300 TL arasında değişiyor