AK Parti Kütahya İl Başkanlığı, milletvekili adaylarını kamuoyunu tanıttı.
Belediye Kültür ve Ticaret Merkezi’nde düzenlenen tanıtım toplantısını partililer yoğun ilgi gösterdi.
Toplantıda konuşan AK Parti İl Başkanı Ali Çetinbaş, hedeflerinin 7 Haziran milletvekili genel seçimlerinde 4 vekilin tamamını kazanmak olduğunu dile getirdi.
Çetinbaş, "Bizim hizmette asıl amacımız milletin oyunu almanın yanında, onların gönlünü almaktır. Bizim tek sığınamız milletin sinesi ve vicdanıdır. Sevdamız büyük Türkiye sevdasıdır. Millete bu anlamda hizmet erişebileceğimiz en onurdur. Çocuklarımıza bırakabileceğimiz en büyük mirastır. Çabamız, ilimize ve ülkemize milletin emanetine ihanet etmeden ödemektir.Bizim yürüyüşümüz Türkiye’yi aydınlık bir geleceği taşımak yürüyüşüdür. 13 yıldır sürdürdüğümüz bu yolumuza çok farklı tuzaklar ve komplolar kuruldu. Cumhurbaşkanı ve Başbakanımızın kararlı kuruşu şer cebesinin oyunlarını boşa çıkarmıştır" diye konuştu.
Başkan Çetinbaş, konuşmasını, "Gece gündüz çalışarak 4 milletvekilinin 4’ünü de kazanacağız" diyerek noktaladı.
Çetinbaş’ın konuşmasının ardından Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, TBMM KİT Komisyonu Başkanı ve AK Parti Kütahya Milletvekili Hasan Fehmi Kinay da birer konuşma yaparak, 7 Haziran seçimlerinde Kütahya’dan büyük bir başarı beklediklerini ifade ettiler.
Daha sonra AK Parti Kütahya Milletvekili adayları M.Şükrü Nazlı, Vural Kavuncu, İshak Gazel ve Ahmet Tan birer konuşma yaparak kendilerini anlatıp, hedeflerini açıkladılar.
Tanıtım töreninin ardından, milletvekili adayları M.Şükrü Nazlı, Vural Kavuncu, İshak Gazel ve Ahmet Tan ile AK Parti İl Başkanı Ali Çetinbaş, Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, TBMM KİT Komisyonu Başkanı ve AK Parti Kütahya Milletvekili Hasan Fehmi Kinay, İl Genel Meclisi Başkanı ve AK Parti Kütahya İl SKM Başkanı Musa Yılmaz, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Cevdet Korkmaz, AK Parti Kütahya İl Kadın Kolları Başkanı Hatice Özgevrek, AK Parti Kütahya İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Özbey sahneye çıkarak, objektiflere boz verdiler. (EFE)