AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven ve Milletvekili adayları, Bolvadin ilçesinde muhtarlarla bir araya geldi.
AK Parti Bolvadin ilçe başkanlığının ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıda muhtarlar sorunlarını anlattı. Milletvekili adayları Halil Ürün, Ali Özkaya, Remziye Sıvacı, Akif Özkaldı ve Fatih Beder, ilçe, belde, köy ve mahallelerde vatandaşlarla bir araya geliyor. Milletvekili adayları Özkaldı ve Özkaya Bolvadin ilçe başkanlığının ev sahipliğinde muhtarların katıldığı bir toplantıda konuştular. Muhtarların sorunlarını ve sıkıntılarını dinleyen Milletvekili adayları Özkaldı ve Özkaya, hükümet yatırımlarından bahsettiler. Bolvadin Belediye Başkanı Fatih Kayacan’ın açılış konuşmasını yaptığı toplantı yaklaşık 2 saat sürdü. Afyonkarahisar’ın 707 bin nüfusu ile bir bütün olduğunu hatırlatan İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven son 13 yılda 10,6 milyar TL yatırımın Afyonkarahisar’a yapıldığını ifade etti. Yurdunuseven konuşmasında şu ifadelere yer verdi:
“2002 yılından bu güne kadar Afyonkarahisar’da yatırım ve hizmet destanı yazdık. Hükümetlerimiz bir çok alanda ilimize hizmet yaptı. Ulaştırma ve haberleşmede 2,8 milyar TL yatırım gerçekleşti. Yine eğitimde, sağlıkta, enerjide, tarım ve hayvancılıkta, kültür ve turizmde, çevre ve şehircilik ile orman ve su işlerinde ilimize adeta yatırım ve hizmet yağdı. Orman ve Su işleri Bakanımız Veysel Eroğlu 1,3 milyar TL tutarında baraj, gölet, taşkın koruma, kapalı sistem sulama gibi birçok yatırım yaptı. Bu yatırımlardan Bolvadin ilçemizde faydalandı ve faydalanmaya devam ediyor. Hükümetlerimizin yaptığı destansı yatırımlardan muhtarlarımızın bilgisinin olduğunu biliyoruz. Biz buraya muhtarlarımızı dinlemeye onlarla hasbihal etmeye geldik.”
İl Başkanı Yurdunuseven’in konuşmasının ardından Milletvekili adayları Ali Özkaya ve Akif Özkaldı da birer konuşma yaptılar. Muhtarlara seslenen Milletvekili adayları, 7 Haziran seçimlerinde destek istediler.