Kanal D ekranlarında uzun bir süre yayınlanan Kanıt dizisi Kanıt Ateş Üstünde olarak tekrar ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Yapımın oyuncu kadrosunda Tansel Öngel, Ahmet Olgun Sünear, Başak Güröz, Okday Korunan, Müge Mertson, Ebru Aytemur, Mustafa Açılan, Hayati Akbaş, Güvenç Selekman, Öykü Candanadam, Bennur Duyucu, Duygu Şen, Dila Uluca, Çağatay Atasagun'un gibi isimlerin yer aldığı 'Kanıt: Ateş Üstünde' dizisine sürpriz bir isim daha katıldı.
Geçtiğimiz aylarda hayatını kaybeden sinema ve televizyon oyuncusu Oya Aydoğan'ın oğluGurur Aydoğan, 'Kanıt: Ateş Üstünde' kadrosuna katıldı.
-
Bu arada 12 Temmuz Salı günü izleyiciyle buluşmaya hazırlanan dizinin ilk fragmanı yayınlandı.



GURUR AYDOĞAN KİMDİR?
11 Ekim 1988 yılında İstanbul'da dünyaya gelen yetenekli oyuncu Oya Aydoğan'ın oğludur. 1.90 boyunda ve 86 kilodadır. Yeditepe Üniversitesi Sanat Yönetimi mezunudur. Kedi Özledi ve Oyun Zamanı filmlerinde oynamıştır. Not Defteri dizisinde Cenk Hoca karakterine hayat vermiştir.
Oya Aydoğan oğlu gururun oyuncu olmasını istiyordu. Dizilerde rol alması için çalışmalar yapıyordu. Bu konuda TV programlarından da seslenerek oğluna rol verilmesini talep etmişti. Gurur Aydoğan annesinin bu isteğini bir vasiyet olarak kabul etttiğini açıklamış, bu meslekte çalışmalar yaptığını doğrulamıştı...