Bir basın toplantısında Samsunspor antrenmanına gitmek isteyen gazeteciye 'Samsunspor 2. Ligde bir takım kardeşim. Biz ise Süper Ligdeyiz' diyerek tepki gösteren Canik Belediye Başkanı Osman Genç, o sözlerinin ardından şimdi de "Samsunspor bu şehrin markasıdır" dedi. 

BAŞKAN TUTU VE YÖNETİCİLER
Samsunspor Başkanı Erkut Tutu ve yöneticileri makamında misafir eden Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "Samsunspor'un başarılı olması için elimizden gelen gayreti bundan önce olduğu gibi bundan sonra da göstermeye devam edeceğiz. Samsunspor bu şehrin takımıdır. Onun başarısı ya da başarısızlığı Samsun'un başarısı ya da başarısızlığıdır" diye konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Genç, Başkan Tutu ve yöneticilerin Samsunspor'un başarısı için çalıştığını söyledi. Genç şöyle konuştu: 

"Samsunspor'un, bu şehrin dinamiklerinin ve Samsun halkının desteğiyle çok daha iyi yerlere geleceğine inanıyorum. Ben Sayın Başkan Tutu ve diğer yönetici kardeşlerimizi bu zor zamanında Samsunspor'un başarısı için çalıştıklarından dolayı tebrik ediyorum.”