Ömür AVCI/TRABZON,()– LİGDE ilk 2 maçını kazanmasına rağmen özellikle orta sahada büyük aksamalar yaşayan Trabzonspor’a adeta müjde gibi bir haber geldi. Sakatlığı nedeniyle son 4 maçta forma giyemeyen Mehmet Ekici’nin bu sabahki antrenmanda takımla çalışması yüzleri güldürdü.
TAMAMEN İYİLEŞTİ
Trabzonspor, Beşiktaş galibiyetinin ardından yaptığı iki günlük izinden sonra Akhisar Belediyespor maçının hazırlıklarına bu sabah başladı. Basına kapalı antrenmana, uzun süredir sakatlığı nedeniyle takımdan ayrı kalan Mehmet Ekici de katıldı. UEFA Avrupa Ligi 2'nci Ön Eleme Turu’ndaki Differdange 03 maçında ayak baş parmağından sakatlanan ve ödem nedeniyle takımını Rabotniçki maçlarıyla Bursaspor ve Beşiktaş mücadelelerinde yalnız bırakan Mehmet Ekici’nin tamamen iyileştiği belirtildi.
OYNAYACAK
Son 4 maçta takımdaki yerini alamayan Mehmet’in düz koşuların ardından ilk kez bu sabah takımla birlikte antrenmana çıktı. Özer Hurmacı’nın formsuzluğu nedeniyle orta sahaya çözüm arayan teknik direktör Şota Arveladze’nin Akhisar Belediyespor maçında Mehmet Ekici’ye görev vermesi ve Özer’i kulübede oturtabileceği öğrenildi.
MARİN SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇTİ
Trabzonspor’un dün gece özel uçakla kente getirdiği Alman futbolcu Marko Marin, bu sabah özel bir hastanede sağlık kontrolünden geçirildi. Chelsea’nin son 3 sezondur kiraladığı hücum oyuncusu ile prensip anlaşmasına varan bordo mavililerin son pürüzlerin çözümlenmesinden sonra imza aşamasına geleceği  bildirildi.

FOTOĞRAF