Mutlu YUCA/ BOLU, () - BOLU'da, eşinden boşandıktan sonra yalnız yaşayan 31 yaşındaki Nurten Çelikbaş darp edildikten sonra kafasına kesici aletle vurularak öldürülmüş halde bulundu. Polis, cinayat zanlısını belirleyip yakalamak için çalışma başlattı.
Olay, akşam saatlerinde, Kültür Mahallesi Atilla Sokak'ta Nurten Çelikbaş'a ait evde meydana geldi. Bolu İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde temizlik görevlisi olarak çalışan Nurten Çelikbaş'ın kapısının açık olmasından şüphelenen komşuları eve girdiklerinde genç kadını kanlar içerisinde buldu. Vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri Nurten Çelikbaş'ın darp edildiğini, kafasına kesici bir aletle vurulduğunu belirledi. Cumhuriyet Savcısı incelemelerde bulunurken, polis ekipleri ise evde ve çevresinde delil aradı.
Nurten Çelikbaş'ın evinde iki kişilik bir kahvaltı masasının bulunması nedeniyle cinayetin sabah saatlerinde işlendiği üzerinde duran polis, kapıda da zorlama bulunmadığını tespit etti. Nurten Çelikbaş'ın cenazesinin evden çıkarıldığı sırada yakınları ve mesai arkadaşları gözyaşlarını tutamadı. Nurten Çelikbaş'ın daha önce 2 kez evlenip boşandığı öğrenilirken, cinayetle ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

FOTOĞRAFLI