Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, 10 bin başarılı öğrenciyi Çanakkale’ye göndererek tüm öğrencilerin gönlünde taht kurarken, yeni bir projeye imza atarak Şahinbey Bölgesi’ndeki 110 bin öğrenciye eşofman ve forma dağıtımı yapacak.
Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya ve Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ve Gaziantep Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yanmaz’ın da katıldığı Şahinbey Belediyesi’nin düzenlemiş olduğu, Şahinbey ilçesinde bulunan liselerdeki öğretmen ve öğrencilere eşofman takımı, ortaokullardaki öğretmen ve öğrencilere ise tişört verilmesini, bu eşofman ve tişörtleri giymiş öğretmen ve öğrencilerle 19 Mayıs Gençlik Bayramı Haftası kapsamında 17 Mayıs Pazar günü Yeşilvadi Parkı´nda yürüyüş yapmayı ve yürüyüş sonunda öğrencilerle konsere katılımı amaçlayan projenin esaslarını içeren protokol imzalandı.
“TAKDİRLE KARŞILIYORUM”
İmzalanan protokolde Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, verilen hizmeti büyük bir takdirle karşıladığını belirterek “Şahinbey Belediyesi 10 bin öğrencimizi Çanakkale’ye taşımanın yanı sıra 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramımızdan önce Şahinbey Bölgesinde bulunan tüm Orta Okul ve Lise Öğrencilerimize onların yüreklerine su serpen, büyük bir takdirle karşıladığımız hediye veriyor. Tüm Lise öğrencilerimize eşofman veriyoruz. Orta Okul öğrencilerimize de forma veriyoruz. Ben şehrimizdeki öğrencileri ve öğretmenleri önemseyen Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu’nu tebrik ediyor çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.