Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, Ramazan Bayramının ülkemize ve bölgemize huzur ve barış getirmesini temenni etti.
Bayramların, dargınlıkların unutulduğu, insanların barıştığı, kardeşçe kucaklaştığı günler olduğuna dikkat çeken Karaçoban yayınladığı mesajında, “Bayramlar, milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulandığı bir toplumda millet olma şuurunun şekillendiği, kuvvetlendiği günlerdir. Ülkemizde ve bölgesinde yaşanan gelişmeler, her zamankinden daha çok kardeşliğe, birliğe ve beraberliğe ihtiyaç duyduğumuzu gösteriyor, dedi. Ramazan Bayramının ülkemize ve bölgemize huzur ve barış getirmesi umuduyla saygılarımı sunuyorum.” ifadelerini kullandı.
Başkan Karaçoban ayrıca Alaşehir Belediyesi’ne bağlı Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ekiplerince her bayram öncesi mezarlıklara düzenlenen ücretsiz otobüs servislerinin devam ettiğini açıkladı.
Arife gününde böyle bir uygulama yapılmasından dolayı mutlu olduklarını dile getiren vatandaşlar ise, Alaşehir Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban’a teşekkür ettiler.