"SETTE ÇOK KİLO ALDIM"

‘Seksenler’ dizisinde pastaneci rolünde olmasından dolayı çok kilo aldığını söyleyen Berat Yenilmez “Dizide pastaneci olduğum için biraz fazla kaçırdık ve 120 kilo oldum. Setteki her şey gerçek ve taze kendimi tutamıyorum” dedi.

"TRAKYA ŞİVESİNİ BIRAKAMADIM"

Seksenler dizisinde ilk iki yıl Trakya şivesinin hayatında yer edindiğini söyleyen usta oyuncu Berat Yenilmez “ ilk 2 sene annemle bile konuşurken Trakya şivesini kullanıyordum. Ama artık yavaş yavaş normal Türkçe’ye dönmeye başladım. Sinirlenince yine şiveli konuşabiliyorum” dedi.

"DEDEMLER PEHLİVANMIŞ"

Soyadının dedelerinin pehlivan olmalarından geldiğini söyleyen Berat Yenilmez “Babamın dedeleri pehlivanmış ve hiç yenilmedikleri içinde soyadımız ‘Yenilmez’ olarak ordan geliyor. Ama benim pehlivanlık durumum sadece fiziki” diye konuştu.

"EŞİMİ MUSİKİ HOCASI ZANNETTİM"

Eşi Seda Yenilmez ile okul balosunda tanıştıklarını ve ilk gördüğünde musiki hocası zannettiğini anlatan Berat Yenilmez “Eşimle okul balosunda tanıştık. Ben uzun yıllardır hiç baloya katılmıyordum arkadaşlarımın zoruyla gittim. Seda’yı ilk gördüğümde aşık oldum. Bankacı olan eşimi ilk resmi giyimli görünce Musiki hocası zannettim” dedi.

"KORKMAYACAĞIM KORKU FİLMİNDE OYNARIM"

İnsanların şaşıracağı aşırı psikopat bir rol oynamak istediğini ama korku filminde de oynayamayacağını söyleyen Berat Yenilmez “  Ben aşırı psikopat rolü oynamak istiyorum. İnsanların şaşıracağı bir rol olmalı. Ayrıca Korku filmi hiç izleyemem. Eğer korkmayacaksam korku filminde yer alırım” dedi.

"BIYIK YÜZÜNDEN EVE GİDEMEDİM"

Bir zamanlar film çekimleri için bıyık bıraktığı için eve gidemediğini söyleyen Berat Yenilmez, "Bıyık bıraktığım zaman benden böyle bir şey çıkacağını hiç düşünmemiştim. 3 gün eve giremedim. Bıyıklarımdan dolayı eşim eve almadı” ifadelerini kulandı.

"ÇOK ÖNYARGILIYIM

Kendini de eleştiren oyuncu, çok fazla önyargılı olduğunu vurgulayarak , "Çok önyargılı ve çabuk karar verebiliyorum. Bu huyumu hiç sevmiyorum ve çok üzülüyorum. Biraz daha kontrollü olmam gerekiyor" diye konuştu.