SPOR Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup takımlarından İnegölspor, Fatih Karagümrük'ten sol bek Ahmet Devret ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.
Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Döngel, kulüp tesislerinde düzenlenen törende yaptığı açıklamada, dış transfere devam ettiklerini söyledi.
İmze töreninde konuşan Mehmet Döngel, "Ahmet Devret'i kadromuza katmış durumdayız. Kendisi 27 yaşında geçtiğimiz sezon başı Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nde oynarken devre arası Fatih Karagümrükspor'a transfer oldu ve 6 ay oynadı. Kendisi ile 2 yıllık sözleşme imzaladık. Kendisine İnegölspor'da başarılar diliyorum. İnşallah kazasız, belasız, sakatlık olmadan bir sezon geçiririz, bizi de şampiyon yaparlar mutlu ederler. Kendisine tekrar başarılar diliyorum"dedi.
İNEGÖLSPOR İSTİKRARLI
Ahmet Devret ise İnegölspor'a geldiği için mutlu olduğunu belirterek, şöyle konuştu: "İnegölspor 2'nci Ligin en istikrarlı kulüplerinden birisi. İnşallah bu sene İnegölspor'u üst lige çıkartmaya geldik. İnegölspor'da asıl hedeflerim üst sıralarda oynamak ve burada iyi bir çıkış yakalayıp, kendimi daha iyi yerlere çıkartmak istiyorum. Bana ve kulübümüze hayırlı uğurlu olsun."

FOTOĞRAF