Malatya Battalgazi ilçe Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, İftar Çadırı’nda vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Gürkan, vatandaşların Ramazan ayını tebrik ederek, iftar yemeği dağıttı.
Battalgazi Belediyesi tarafından hizmete sunulan İftar Çadırı, Ramazan ayının ilk gününden itibaren yoğun ilgi görmeye devam ediyor. İl dışından dönen Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, vatandaşlarla İftar Çadırı’nda Ramazan ayının 3’üncü günü bir araya geldi.
Battalgazi Belediyesi İftar Çadırı’nda ilk olarak İl Müftülüğü Din Hizmetleri Uzmanı Kaya Oflaz tarafından Kur-anı Kerim tilaveti okunurken, ardından da Ramazan ayına özel İlahiyatçı Yazar Mehmet Fatih Kahraman tarafından vatandaşlara dini bilgiler verildi. İftar Çadırı’nda Ramazan ayının 3’üncü iftarı ise hayırsever iş adamı Yusuf Acet tarafından verildi. İftar programında daha sonra, hayırsever iş adamı Yusuf Acet’e, İlahiyatçı Yazar Mehmet Fatih Kahraman’a ve İl Müftülüğü Din Hizmetleri Uzmanı Kaya Oflaz’a teşekkür belgesi verildi.
Vatandaşlara iftar yemeği dağıtan Başkan Gürkan, Ramazan ayının önemine dikkat çekerek, evlerinde iftar yapma imkanı bulamayan vatandaşlara rahat ve temiz bir ortamda iftar yapmaları için Battalgazi Belediyesi olarak İftar Çadırı’nı hizmete sunduklarını belirtti. Başkan Gürkan, bir başka programa katılmak üzere İftar Çadırı’ndan ayrılırken, akşam ezanının okunması ile birlikte iftar yapıldı.