SAMSUN HABER - Samsun 19 Mayıs Stadyumu'ndan Tekkeköy'de yapılan Yeni 19 Mayıs Stadyumu'nda maçlarını oynayacak olan Samsunspor, Giresunspor karşılaşmasında taraftar 'veda koreografisi' hazırladı.

KARADENİZ DERBİSİYLE VEDA EDİLECEK
23 Şubat 1975 yılından bugüne Samsunspor'un iç saha maçlarına ev sahipliği yapan 19 Mayıs Stadyumu'na, bu hafta sonu oynanacak olan Giresunspor maçının ardından veda edilecek. Samsunspor taraftarı 19 Mayıs Stadyumu'na veda öncesinde maraton tribününde çift taraftlı koreografiye imza atacak.

TÜRKİYE'DE BİR İLK
Yapılacak olan koreografide 5 bin adet çift taraflı karton kullanılacak. Ülkemizde birbirinden tamamen bağımsız iki farklı desenle yapılan ilk koreografi olma özelliğine sahip olacak 'veda koreografisi' için Samsunspor taraftarının haftalardır süren hazırlığında sona gelindi. Samsunspor taraftarı '19 Mayıs Stadyumuna Veda Koreografisi' hakkında önemli bilgilendirmelerde bulundu. Yapılan bilgilendirmede, "İlk anonsla birlikte kartonların üzerinde 1 yazan kısımları kaldırılarak karşı tribüne gösterilecek, 2'nci anonsla birlikte ise bu kez kartonların arka tarafları çevrilecek" denildi.

19 Mayıs Stadyumu'nda yapılacak olan bağımsız iki farklı desenli koreografi için taraftarın maça en az 15 dakika öncesine kadar maraton tribününe gelmeleri ve tamamen doldurmaları isteniliyor. 

- Kartonlar tek tek numaralandırıldı ve daha sonra katlanarak koltuklara dizime hazır hale getirildi

Haber: Ali BİROL