Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt, belirlenen program kapsamında mesai arkadaşları ile bir araya gelerek istek ve beklentilerini dinliyor.
Başkan Kurt, yeni dönemde özellikle belediye içindeki iletişimin gelişmesine büyük katkı sağlıyor.
Son olarak Hamamyolu’nda temizlik çalışması gerçekleştiren işçilerle bir araya gelen Başkan Kurt, yoğun kar yağışı altında görevlerini aksatmadan yürüten işçilerin beklentilerini dinledi. Zor şartlara rağmen görevlerini büyük bir titizlikle gerçekleştiren işçilerle gurur duyduğunu vurgulayan Başkan Kurt, “Hava koşullarının kötüleşmesi ile çalışma şartlarınız oldukça zorlaştı. Ancak görüyorum ki sizler bu zor koşullara rağmen özverili bir çalışma gerçekleştiriyorsunuz. Bu anlamda hepinize teşekkür ediyorum” dedi.
Yeni dönemde Odunpazarı Belediyesinin sunduğu hizmetlerde ki kaliteyi arttırmak için yoğun bir çaba harcadıklarını altını çizerek vurgulayan Başkan Kurt, yaptığı açıklamada, “Teknolojik yenilikleri yeni dönemde ki tüm çalışmalarımızda etkin olarak kullanıyoruz. İşçilerimizin kışlık kıyafetinden kullandıkları iş makinelerine kadar tüm araçları yeniliyoruz, yenilemeye devam edeceğiz. Amacımız hemşehrilerimize kaliteli hizmet sunarken, işçi kardeşlerimizin iş güvenliğini sağlamak ve sağlığını korumak” ifadelerini kullandı.
Samimi bir ortamda geçen ziyarette Başkan Kurt’a anlamlı ziyareti için teşekkür eden temizlik işçileri yaptıkları konuşmalarda, “Kıymetimiz yeni anlaşıldı. Başkanımızın bizi ziyaret etmesi, çalışma koşullarımızı yakından görmesi bizim için çok önemli. Bu ziyaret bizlere verilen değerin en açık göstergesi. Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz” görüşlerine yer verdi.