Ordu’nun Fatsa ilçesinde ‘Ailemle Birlikte Kahvaltı Yapıyorum’ Projesi Atatürk İlkokulu’nda başladı.
Beslenme Dostu Okullar Projesi kapsamında düzenlenen kahvaltı etkinliğine Fatsa İlçe Milli Eğitim Müdürü Ekrem Cinoğlu, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Ramazan Giden, Vahit Bölek ve Ramazan Akyol, Atatürk Okulu Müdürü Ahmet Tikenoğlu, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.
Ailemle Birlikte Kahvaltı Yapıyorum Projesi ile ilgili okullarında etkinlik düzenlediklerini belirten Atatürk Okulu Müdürü Ahmet Tikenoğlu, “Öğrencilerimiz ve velilerimizle birlikte kahvaltı programının okul olarak tertip ettik. Evden kahvaltı yapmanın önemini öğrencilerimize ve ailelere aşılamak birinci amacımız. Okulumuzdaki her şubemiz bu etkinliği yıl içinde gerçekleştirecek. Velilerimize ayrıca buraya gün içinde gelip çok amaçlı salonumuzda zamanlarını geçirebilirler. Tüm katılımcı herkese çok teşekkür ediyorum. Projemiz amacına uygun olarak devam edecektir” dedi.
Fatsa İlçe Milli Eğitim Müdürü Ekrem Cinoğlu ise, "Kahvaltı kültürünü öğrencilerimize aşılamak ve onlara sabah evden çıkmadan kahvaltılarını yaptırarak okullara göndermenizi istiyorum. Öğrencilerimize bu proje kapsamında kahvaltı bilincini aşılamak gerekiyor” diye konuştu.
Veliler de kahvaltı programından duydukları memnuniyeti dile getirdi.