Geçen Mayıs ve Ağustos ayları arasında meydana gelen olaylarda F.A., iddiaya göre 6-7 yaşlarındaki 4 küçük çocuğa cinsel istismarda bulundu. Son olayda, Çıkınlar Mahallesi’nde bir parkta oynayan 6 yaşındaki erkek çocuk A.F.’yi mahallede bisikletiyle gezdirdikten sonra ara sokakta cinsel istismarda bulunan F.A., çevredekilerin durumu fark etmesiyle kaçtı. Çocuğun babasının aracıyla kovalayıp yakaladığı F.A., polise teslim edildi. ’Küçük yaştaki çocuğun basit cinsel istismarı’ suçundan tutuksuz yargılanan F.A., Bolu Ağır Ceza Mahkemesi’ndeki duruşmada hakim önüne çıktı. Duruşmada sanığın cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen 3 çocuk ve aileleri hazır bulunurken, O.Ç. ve ailesi katılmadı.

F.A’yı yakalayan A.F’nin babası R.F., "Mahallede beni görünce kaçmaya başladı. Aracımla kovaladım ve yere yatırıp etkisiz hale getirerek polise teslim ettim. Cezasını çeksin istiyorum" dedi. Mağdur çocuklar A.F., S.Ö. ve E.B. de duruşmada sanığı teşhis edip vücutlarına dokunduğunu ileri sürdü.

Sanık avukatı, müvekkilinin akli dengesinin bozuk olduğuna dair farklı sağlık kuruluşlarının raporları olduğunu, bu yüzden askerliğini de yapmadığını ileri sürdü. Mahkeme heyeti, söz konusu raporları talep edip, tanıkların dinlenmesine karar vererek duruşmayı erteledi.