Altındağlı öğrenciler, yerel yönetimlerdeki işleyişi yerinde takip etmek için Altındağ Belediyesi’ni tek adres olarak belirledi.
Geçen hafta iki okulun ziyaret ettiği Altındağ Belediyesi, bu sefer Aydınlıkevler İlkokulu öğrencilerini misafir etti. Altındağ Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’nü ve Vergi Salonu’nu gezen öğrenciler, yerel yönetim dersleri hakkında bilgi sahibi oldu. Altındağ Belediye Meclis Salonu’nda en çok soru soran öğrencilerin başında gelen Arda Erdoğan, oturduğu bölgede yaşanan sorunlara çözüm bulunduğu için Altındağ Belediyesi’ne teşekkür etti. Erdoğan, Altındağ Belediyesi’ni görsel açıdan çok beğendiğini ve çalışanların da kendilerine oldukça sıcak davrandığını kaydetti.
4. sınıf öğrencilerinden Gülse Duru Erkılıç ise, yerel işleyişi yerinde öğrendiklerini söyledi. Altındağ Belediyesi’ni gezerken önemli bilgiler edindiğini söyleyen Gülse Duru, “Bu gezi bizim için çok faydalı oldu. Altındağ Belediyesi’nde öğrendiklerimizle yerel yönetimler dersinde daha başarılı olacağız” dedi.