Denizli İnsan Kaynakları ve İstihdam Fuarı’na bu yıl yaklaşık 10 firma katılırken, İhlas Pazarlama standına yoğun ilgi gördü.
İşveren ile iş arayanları bir araya getirerek, yerel ekonomi ve istihdam ortamını hareketlendirmek amacıyla düzenlenen Denizli İnsan Kaynakları ve İstihdam Fuarı (DENİF) bu yıl kapılarını 4. kez açtı. Denizli Valiliği, Pamukkale Üniversitesi, kamu kurum ve kuruluşları, sanayici ve işletmeciler ile odaların işbirliğinde, mesleki eğitim, istihdam ve insan kaynakları konusunda ihtiyaç duyan tüm tarafların katılımıyla yapılan fuara bu yıl 100’e yakın firma katıldı. Katılan firmalar arasında yer alan İhlas Pazarlama standına yoğun ilgi göze çarparken,Denizli İşkur Müdürü Feridun Giresun, Denizli İhlas Pazarlama Su Artıma Cihazları Müdürü Soner Varol’a katılım belgesi verdi.
Denizli İhlas Pazarlama Su Artıma Cihazları Müdürü Soner Varol, ‘’İşkur’un sunduğu imkanlar sayesinde işverenler olarak daha kolay personel buluyoruz. Bu fuarda da iş arayan vatandaşlarımızla birebir tanışma ve fikir alışverişinde bulunma fırsatı bulduk. Burada birçok kişi bu fuardan iş sahibi olarak çıkıyor. Ben çok faydalı buluyorum fuarı. Emeği geçenlere teşekkür ederim’’dedi.