Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde yaşayan fanatik Beşiktaş taraftarı Tolga Ataman, yeni doğan bebeğinin hastanedeki odasını siyah-beyazlı renklerle süsleyerek adeta Kartal Yuvası’na çevirdi.

Karadeniz Ereğli ilçesinde 4 yıldır evli olan Hatice (30) ve Tolga Ataman (30) çiftinin ilk çocukları Kdz. Ereğli Devlet Hastanesi’nde gözlerini dünyaya açtı. Fanatik Beşiktaş taraftarı olan anne Hatice ve baba Tolga Ataman, bebekleri Egemen’in odasını yaptıkları süslemelerle Beşiktaş’ın ürünlerinin satıldığı Kartal Yuvası’na çevirdi. Kartal heykelleri, küçük kale, krampon, Beşiktaş afişleri ve atkıları ile süsleyen baba Tolga Ataman, Beşiktaş marşları ile odayı şenlendirdi.

Tolga Ataman, ’Beşiktaşlı olunmaz, Beşiktaşlı doğulur’ deyimini oğlu için uyguladığını belirterek, ona bırakacağı en güzel mirasın Beşiktaşlılık olacağını ifade etti.

Hastanede ilk defa bir bebek odasının bu şekilde süslendiğini gördüklerini anlatan hastane çalışanları ise önce şaşırdıklarını ancak sonradan herkesin çok mutlu olduğunu dile getirdi.