Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, 2023-2024 eğitim öğretim yılında ilçede birinci sınıfa başlayacak tüm öğrencilere kırtasiye desteği vereceklerini belirterek "Çanta ve kırtasiye seti desteğimizle hem çocuklarımızı sevindirecek, hem de ailelerimize maddi anlamda katkı sağlamış olacağız" dedi. 

AİLELERE ÖNEMLİ KATKI

İlçede eğitim alanına yönelik gerçekleştirdikleri özverili çalışmalarla örnek proje ve yatırımları hayata geçirdiklerini işaret eden Başkan Sandıkçı, çanta ve kırtasiye seti desteğiyle ailelere maddi anlamda katkı sunmuş olacaklarını ifade ederek, “İlçemize yeni ve nitelikli okullar kazandırırken, mevcut okullarımızın fiziki kalitesini artırıyoruz. Eğitim hayatı boyunca çocuklarımıza ve ailelerimize gerekli destekleri sağlamaya devam ediyoruz. Eğitim alanına yönelik hayata geçirdiğimiz projelerle ilçemizin eğitim kalitesini arttırırken, nitelikli eğitim almak isteyen öğrencilerimizin merkezi haline getirdik. Canik'imizde okul ayrımı yapmaksızın birinci sınıfa başlayan tüm öğrencilerimize çanta ve kırtasiye setlerini hediye edeceğiz. Onların okula başlama heyecanını ve sevincini paylaşacağız. Çanta ve kırtasiye seti desteğimizle hem çocuklarımızı sevindirecek, hem de ailelerimize maddi anlamda katkı sağlamış olacağız. Eğitim alanına yönelik desteklerimizi arttırarak devam edecek, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da tüm ihtiyaçlarında öğrencilerimizin ve ailelerimizin yanlarında olacağız” dedi. 

"OKUL SIRALARINDA TESLİM EDİLECEK"

Öğrencilere çanta ve kırtasiye setlerinin sıralarında teslim edileceğini belirten Başkan Sandıkçı, "Okullarımızın açılmasına sayılı günler bizler de hem sevgili öğrencilerimiz hem de kıymetli velilerimiz kadar heyecanlıyız.  Öğrencilerimizin ilk defa sıralarıyla ve öğretmenleriyle buluşacağı, yaşamları boyunca daima zihinlerinde yer alacak bu özel günde onları okullarında ziyaret edecek, çanta ve kırtasiye setlerimizi öğrencilerimizle buluşturacağız. İlçemizde yeni eğitim öğretim yılında birinci sınıfa başlayan tüm öğrencilerimize çanta ve kırtasiye seti hediye edeceğiz. Farklı renklerde kalemler, çizgili ve kareli defterler, resim defteri, pastel ve sulu boya takımı ile cetvel takımı başta olmak üzere öğrencilerimizin yıl içerisinde ihtiyaç duyacağı tüm kırtasiye ürünleri setlerimizin içerisinde yer alacak. Yeni eğitim öğretim yılının öğrencilerimize, velilerimize ve tüm eğitim camiamıza hayırlı olmasını diliyor, öğrencilerimize başarılarla dolu bir yıl diliyorum" diye konuştu.

GÜRKAN SARIKAYA

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.