Diyarbakır’da öğretmen olarak görev yapan üç Ayşe Çelik bulunduğu, bu kişilerden hiçbirinin o telefon bağlantısında örgüt propagandası yapan kişi olmadığı belirlendi. Milli Eğitim Bakanlığı, Beyaz'ın programına telefonla bağlanarak öğretmen olduğunu söyleyen Ayşe Çelik'in, yapılan araştırmalar sonucu öğretmen olmadığının anlaşıldığını duyurdu.

Kanal D televizyonunda yayınlanan Beyaz Şov'a telefonla bağlanan Ayşe Çelik isimli bir izleyici PKK propagandası yaparak Diyarbakır'da yaşanan olaylardan güvenlik kuvvetlerini sorumlu tutmuş, terör örgütüne tek kelime söyletmemişti. 

PROPAGANDAYI DEFALARCA ALKIŞLATTI

Canlı yayında öğrenciler tarafından alkışlanmayan bu konuşma Beyazıt Öztürk'ün destek vermesiyle stüdyodaki izleyiciler tarafından alkışlandı. Beyaz'ın da defalarca alkışlattırdığı bu örgüt propagandasının arka planı deşifre olmaya başladı.

O İSİM SAHTE ÇIKTI

Diyarbakır'da görev yapan Ayşe Çelik isimli 3 öğretmene ulaşıldı. Yapılan görüşmelerde bu üç ismin de Beyaz Şov'a telefonla katılan Ayşe Çelik olmadığı ortaya çıktı. Sosyal medya kullanıcıları gün boyunca Ayşe Çelik'in kim olduğunu, nasıl canlı yayına bağlandığını, örgüt propagandası yapmasına neden izin verildiğini ve Beyazıt Öztürk'ün bu çirkin propagandayı neden alkışlattığını konuşuyor.

Haber7