Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ) Rektörü Prof. Dr. İhsan Sabuncuoğlu, Basın İlan Kurumu Kayseri Şube Müdürü Osman Başeğmez’i ziyaret etti. Rektör Sabuncuoğlu, “Üniversitemizin tanıtım ve lansmanlarında Basın İlan Kurumu’muzun büyük katkısını görüyoruz. Bu katkı için Basın İlan Kurumu’na teşekkür ediyorum” dedi.
AGÜ Rektörü Prof. Dr. İhsan Sabuncuoğlu, Basın İlan Kurumu Kayseri Şube Müdürlüğü’ne iade-i ziyarette bulundu. Ziyarette Şube Müdürü Osman Başeğmez tarafından ağırlanan Rektör Sabuncuoğlu, üniversiteleriyle ilgili bilgi vererek, “AGÜ olarak Yüksek Öğretimde kısa sürede önemli başarılar elde ettik. Geçtiğimiz yıl Türkiye’de ilk 20 binden öğrenci aldık. Hedefimiz bu yıl da LYS’de başarı grafiği yüksek öğrencilerimizi üniversitemiz bünyesine kazandırarak, dünya standardında üniversite eğitimi vermektir. AGÜ, kaliteli ve üst düzey akademik programın yanında, üniversitemizin sağladığı sosyal ve kültürel ortam, öğrencilerimizin üniversite yaşamını keyifli ve huzurlu kılan özel kampüs yaşam alanlar ve bunu destekleyen etkinliklerle gençlerimizin iyi bir kariyere kavuşmaları amaçlanmaktadır. AGÜ olarak bugüne kadar Basın İlan Kurumu’nun reklam ve lansmanlarımızda önemli katkısını gördük. Bu katkılarından dolayı sizlere teşekkür ediyoruz” diye konuştu.
Prof. Dr. Sabuncuoğlu, üniversite olarak Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi, Mimarlık Fakültesi ile İktisadi ve İdari Bilimler Fakültelerinde 6 bölümdeki öğrencilerine İngilizce olarak akademik program sunduklarını sözlerine ekledi.
Basın İlan Kurumu Kayseri Şube Müdürü Osman Başeğmez de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Kayseri Basını hakkında Rektör Sabuncuoğlu’na bilgiler verdi. Kayseri’nin sanayi ve ticaretin yanında yüksek öğretimde de önemli bir şehir haline geldiğini ifade eden Başeğmez, “Abdullah Gül Üniversitemizin faaliyetlerini yakından takip ediyoruz. AGÜ yerleşkesini her gördüğümüzde, öğrencilerinin ne kadar şanslı olduğunu düşünüyor, onlar adına seviniyoruz. Basın İlan Kurumu olarak şehrimizdeki üniversitelerimiz ile iyi ilişkiler içerisinde olmak ve onlara hizmet etmekten ayrıca mutluluk duyuyoruz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Abdullah Gül Üniversitesi’nin başta tanıtımı olmak üzere kurumumuza düşen görev olur ise katkı sağlamaya hazırız” dedi.