Milliyetçi Hareket Partisi Battalgazi İlçe Yönetimi, 7 Haziran’da yapılacak olan Genel Seçimler öncesinde mahalle turlarına ara vermeden devam ediyor.
Mahalle mahalle gezerek halkın taleplerini ve isteklerini yerinde öğrenmeyi tercih eden Milliyetçi Hareket Partisi Battalgazi İlçe Yönetimi, Çöşnük mahallesindeki Çöşnük Yardımlaşma ve Spor Derneğini ziyaret etti. Ziyarette MHP Battalgazi İlçe Başkanı Gökhan Şahin’in yanı sıra Başkan Yardımcılarından Mesut Aslangiray ve Yaşar İnce ile partililer katıldı.
Battalgazi’yi spor, sosyal ve kültürel anlamda hak ettiği noktaya ulaştırmak için el birliği yapılması gerektiğini söyleyen MHP Battalgazi İlçe Başkanı Gökhan Şahin, "İlçemiz sınırları içinde faaliyetlerine başlayan Çöşnükspor’a yer aldığı amatör liglerde yürekten başarılar diliyorum. İlçemiz sizler sportif alanlarda bizler siyasi alanlarda yapacağımız güzel çalışmalarla inşallah daha güzel noktaya gelecektir. Büyük Battalgazi’ye daha iyi nasıl hizmet edebiliriz hep bunun doğrultusunda çalışıyoruz. Siyasi partiler, dernekler, spor kulüpleri hep bir araya gelip bu ilçemizi daha güzel noktaya taşımalıyız. MHP olarakta sizler için üzerimize düşen ne olursa olsun yapmaya hazırız" dedi.
MHP Battalgazi İlçe Yönetimi’nin ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getiren Çöşnük Yardımlaşma Derneği Başkanı Abdullah Kayagül ise, "Dernek olarak mahallemizin ve kulübümüzün daha iyi noktaya gelmesi için çaba harcıyoruz. Çocuklarımızın, maddi durumu yerinde olmayan vatandaşlarımız ve sporcularımızın sorunlarıyla yakından ilgilenmeye çalışıyoruz. Bizim kapımız herkese açıktır" dedi.
Milliyetçe Hareket Partisi Battalgazi İlçe Yönetimi ile dernek yetkilileri, başta seçimler olmak üzere Çöşnük mahallesindeki sorunlar üzerine fikir alış verişinde bulundular. İlçe Başkanı Gökhan Şahin, 7 Haziran’da yapılacak seçimler için mahalle halkından destek istedi.